Madraci

ADORMO madraci proizvode se od različitih vrsta fleksibilne poliuretanske(PU)pjene,otvorene čelijaste strukture.

  • standardna PU pjena - osnovni material za izradu madraca, različitih gustoa i tvrdoća
  • visokoelastična pjena (HR) - kvalitetna pjena, elastična, komforna, prozračna
  • memory pjena(VA) - pametna pjena, oblikuje se prema tijelu, efikasna raspodjela tezine tjela

Madrac SMART

Madrac SMART je srednje tvrdi madrac s jezgrom od visoko kvalitetne PU pjene, obostrano profilirane u 7 anatomskih zona, što omogućava dodatnu prilagodbu anatomiji tijela. Jezgra madraca je otporna na pritisak i deformacije, izuzetno je fleksibilna, elastična i prozračna, te pruža maksimalnu udobnost tijekom upotrebe.

Saznajte više

MADRAC BEST

Madrac BEST je srednje tvrdi madrac s jezgrom od visoko kvalitetne PU pjene, izrađene na poliuretanskoj bazi, obostrano valovito profilirane u 7 anatomskih zona, te omogućava dodatnu prilagodbu anatomiji tijela I povećano prozračivanje madraca bočnim kanalima s gornje i donje strane.

Saznajte više

Madrac ALEGRO

ALEGRO je tvrdi madrac s jezgrom od kvalitetne visoko elasticne pjene, obostrano profilirane u 7 anatomskih zona što omogućava maksimalnu prilagodbu anatomiji tijela i povećano prozračivanje madraca bočnim kanalima s gornje i donje strane, te čvrstoću i elastičnost.

Saznajte više

Madrac MATRIX

Madrac MATRIX je srednje tvrdi madrac s jezgrom od kombinacije visoko elastične pjene i PU pjene.  Jezgra madraca izrađena je u tri dijela, koja je s gornje i donje strane obostrano profilirana u 7 anatomskih zona. U srednjem veznom dijelu madraca ugrađen je sloj anatomski oblikovane PU pjene smanjene tvrdoće, kako bi se postigla maksimalna udobnost i prilagodba anatomiji tijela.

Saznajte više

Madrac LUXURY

LUXURY je madrac visoke kvalitete s jezgrom izrađenom od kombinacije memorijske pjene u gornjem dijelu i PU 28kg/m3 pjene u donjem nosivom dijelu. Pri tome je donji nosivi dio jezgre u sredinjem dijelu profliliran u 5 anatomskih zona, te je na dijelu gdje se spaja s memorijskom pjenom dodatno profiliran kako bi se omogućilo maksimalno prozračivanje bočnim kanalima.

Saznajte više