Nadmadraci

ADORMO nadmadraci izrađuju su od memorijske pjene te od visoko elastične pjene. Memory pjena pruža olakšanje ljudima koji traže opuštanje nakon napornog dana, ublažava bolove i teškoće koje utječu na spavanje, te prekomjerno okretanje za vrijeme sna, a time i bolji odmor za naše tijelo.

Nadmadraci se mogu postaviti na sve vrste madraca, ležajeva i sl. Nadmadrac pruža dodatnu udobnost i upija dio znoja koje tijelo izlučuje, produljujući tako vijek trajanja madraca. Nadmadrac učinkovito štiti madrac i ima skidivu navlaku koja se može prati. 

Nadmadrac ELASTIC

NADMADRAC ELASTIC pruža dodatnu udobnost i formira se prema obliku tijela. Koristi se na postojećim madracima i ležajevima. Izuzetno udobno spavanje omogućava na izvlačnim krevetima na sjedećim garniturama gdje niste u mogućnosti birati madrac prilikom kupovine.

Saznajte više

Nadmadrac ACTIV

NADMADRAC ACTIV izrađen je od visoko kvalitetne visoko elastične pjene gustoće 50kg/m3 koja se još naziva i DUOCELL. DuoCell kvaliteta postignuta je ravnomjernom raspodjelom od po 50% velikih i malih ćelija. Dok velike ćelije osiguravaju idealnu raspoređenost pritiska na pjenu, male ćelije omogućuju dodatno uravnoteženje tog pritiska. DuoCell pjena je izuzetno udobna I pruža opuštajući osjećaj.

Saznajte više

Nadmadrac ENJOY

NADMADRAC ENJOY izrađen je od kvalitetne visoko elasticne pjene gustoće 35kg/m3 što omogućava udobnost i čvrstoću te maksimalnu prilagodbu anatomiji tijela

Saznajte više